• 06-57562006
  • info@schoonheidsspecialisteaanhuis.nl

Huidverzorgingslijn

Les Gavots de Provence

Huidverzorging met al het goede uit de Provence!
“Als de eerste zonnestralen doorbreken, komen Les Gavots, de lavendelsnijders, van de bergen naar beneden. Het enige gereedschap dat zij hebben is een sikkel om de lavendel te snijden en een schort om het te verzamelen.”
Wie houdt niet van de Provence? Het land dat geurt naar lavendel, het land waar de grootste schilders al verliefd op werden.

Word ook verliefd op huidverzorging met al het goede uit de Provence!
De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, nog belangrijker dan de verrukkelijke geur, is de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is. Dit biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verzorgen.

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Gun uw huid pure verzorging van de natuur zelf.
Gun haar Les Gavots de Provence!

shares